top of page

Workshop aardewerk beschilderen

 
Een workshop duurt gemiddeld 2 à 3 uur en wordt gedurende het hele jaar in
's-Hertogenbosch gegeven op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Mogelijkheden

 

Aantal deelnemers voor de workshop is mogelijk van

1 t/m 8 personen.

 

*Met een groep een gezamenlijk cadeau maken voor een bruidspaar met bijv. een thema, dat bij bruid of bruidegom past.

 

*Je kan ook beschilderd servies bij ons kopen en /of bestellen, variërend van een kopje tot een heel servies. We hebben veel keuze uit Mexicaans aardewerk.

 

*Cadeautje nodig? Wat is er leuker voor kerst, geboorte, huwelijksfeest, verjaardag of valentijnsdag, dan een zelf beschilderd bord, schaal of beker met een persoonlijke tekst voor vriend, vriendin of familielid.

*Volg je een workshop dan is het mogelijk om een geprinte afbeelding mee te nemen en hier d.m.v. carbonpapier over te trekken.
 

 

Kosten

 

Een uniek kunstwerk voor weinig euro's

 

De prijs voor een workshop bedraagt €35,-. Dit is inclusief het gebruik van materialen, glazuren en afbakken in de oven, maar exclusief het gekozen aardewerk.

Aardewerk

 

Een kast vol blanco aardewerk (biscuit), veel keuze

 

Je kunt kiezen uit grote en kleine schalen, kommen, borden, mokken, theepotten, eierdopjes en vele andere serviesonderdelen en accessoires. De prijzen hiervan lopen uiteen van €6,- voor een eierdopje tot €36,- voor een grote fruitschaal.

 

 

Opdracht

 

Zelf geen tijd of zin?

Kop & Schotel beschilderd het graag voor je!

 

Als je zelf geen tijd (of zin) hebt, is het mogelijk om Kop & Schotel de opdracht te geven het aardewerk te laten beschilderen. Aan de hand van bijvoorbeeld een trouw- of geboorte kaartje kunnen we het ontwerp op het servies schilderen.

bottom of page